MS Start
MSGW računalniki


M SAN Grupa international site


Cenjeni partnerji in prijatelji,

Kim Tec se je v preteklem desetletju na tržišču uveljavil kot distributer IT proizvodov vodilnih svetovnih proizvajalcev. Naša ponudba je do sedaj obsegala programsko in strojno opremo, dodatne usluge, ki smo jih nudili partnerjem, pa so zaokroževale ponudbo. Čeprav distribucija IT proizvodov ostaja naša primarna dejavnost, pa smo se morali tudi mi prilagoditi tržišču in svojo dejavnost, poleg distribucije IT proizvodov razširiti tudi na nudenje uslug in sistemskih rešitev.

Samo prodati izdelek in zadovoljiti stranko ni bilo nikoli dovolj. Prihodnost imajo podjetja, ki stranki ne prodajo samo proizvoda, temveč tudi sistemsko rešitev za njegovo uporabo ali problem. In iz tega izhaja zahteva naših partnerjev, da našo ponudbo izpopolnimo tudi z znanjem iz projektiranja, implementacije, vzdrževanja in uporabe le-teh, kar smo pri Kim Tecu tudi uspešno naredili.

Upamo da boste kritično in objektivno pregledali naše internetne strani, ter nam podali svoje ocene in konstruktivne predloge za izboljšanje. Vaša cenjena mnenja pričakujemo na naslovu našega webmaster-ja.

Delo na internetnih straneh ni nikoli dokončano, in tudi še naprej se jih bomo trudili nadgrajevati in izpopolnjevati, tako da Vam bodo v čim večjo korist. In pri tem pričakujemo Vašo pomoč!

S spoštovanjem,
Vodstvo

Misija in vizija

Naša misija

Z optimizacijo procesov v distribucijski verigi nudimo našim partnerjem maksimalno podporo in s tem konkurenčno prednost na trgu.

Naša vizija

M SAN Grupa – vodilni v distribuciji na vsakem trgu regije in po vseh merilih sodobnega poslovanja.

Skupaj do cilja