MS Start
MSGW računalniki


M SAN Grupa international site


"Vaša pametna logistika" – kaj to pomeni?

Logistika je znanost in veščina, ki zavzema upravljanje, usluge in aktivnosti s katerimi se zagotavlja podpora planom in operacijam. Verjetno nam bo kdaj kdo tudi zameril, ker sami sebi pripisujemo oznako "pameten", sploh, če še nikoli ni  posloval s nami. "Pametna logistika" ni narcisoidno opisovanje tistega, kar mislimo da smo, temveč moto tistega kar želimo biti – logistika, ki podpira in hkrati ustvarja plane in operacije. Misija Kim Teca je inovativna, "pametna"logistika, na uslugo našim partnerjem.

"Pametna logistika" ni to kar smo, niti nekaj do česar lahko pridemo, temveč pot, ki smo jo izbrali. Današnji način življenja in poslovanja, brez obzira na vso tehnologijo in neprestani razvoj, nikomur ne zagotavlja popolnosti , nezmotljivosti , niti prednosti na tržišču. Gotove so samo vse hitrejše spremembe, ki jih je vse težje spremljati in predvideti.
V tem svetu sprememb se spreminjamo tudi mi. Svoje slabosti in napake smo pripravljeni priznati, na njih se učimo, in jih ne ponavljamo. Lepota partnerstva je v tem, da so uspehi naših partnerjev, tudi uspehi in ponos njihove pametne logistike – Kim Teca.

Naša vizija je vizija ekosistema, v katerem ima vsak partner svojo edinstveno vrednost. Naša vloga in cilj v tem ekosistemu – biti hranilna snov, iz katere člani ekosistema lahko črpajo zamisli, proizvode, znanja in veščine, s pomočjo katerih lahko zgradijo lastno vrednost.

Če imate morda idejo ali projekt, nam ga lahko z zaupanjem predstavite. Pomoč, ki vam jo lahko nudimo pri realizaciji, zavzema projektiranje, nabavo, izvedbo, vzdrževanje, svetovanje in izobraževanje s strani priznanih strokovnjakov.

Misija in vizija

Naša misija

Z optimizacijo procesov v distribucijski verigi nudimo našim partnerjem maksimalno podporo in s tem konkurenčno prednost na trgu.

Naša vizija

M SAN Grupa – vodilni v distribuciji na vsakem trgu regije in po vseh merilih sodobnega poslovanja.

Skupaj do cilja