MS Start
MSGW računalniki


M SAN Grupa international site


Človeški viri

Kaj je največja vrednost vsakega podjetja?
Ljudje, njihovo znanje, izkušnje, trud... Mi to vemo. In zato, to ni samo še ena zgodba na internetu...
Človeški viri

Pa začnimo malo drugače, ker smo tudi mi malo drugačni. Povzemite napisane misli in stavke, in se vprašajte se zakaj in kako je to mogoče. A poskušajte ustaviti samo en trenutek v življenju, mogoče prav ta trenutek, ko berete ta sestavek s katerim vam bomo poskušali približati naš svet.
Poslušajte bitje srca in si zamislite, koliko udarcev je že odbilo vaše srce, da ste postali oseba, kakršna ste danes, in koliko energije in truda boste še vložili v nadaljni razvoj v življenju. Na isti način smo rastli tudi mi. Z močjo volje in z žwljo po uspehu. Iz malega podjetja, do podjetja, ki zaposluje nekaj sto ljudi. Naši zaposleni so naš krvni obtok, ki nam nudi stabilnost, varnost in nam daje moč. In vsaka nova kaplja krvi nam daje novo kreativnost, dinamičnost in omogoča stalno in enakomerno rast.

Dinamično okolje

Izhajajoč iz dejstva, da je zaradi stalnih spremembah zelo pomembno obdržati stabilnost v vsakem trenutku, svojim zaposlenim omogočamo stabilen profesionalen in oseben razvoj. Če ste dinamična, kreativna in odgovorna oseba, pripravljena na skupinsko delo in dokazovanje v perspektivnem delovnem okolju, in če ste pripravljeni z nami ustvarjati skupno prihodnost, se nam javite, in mi vam bomo ponudili priložnost za poslovni in osebni razvoj v dinamičnem poslovnem okolju.

Prošnje

Svoje prošnje napisane v Word formatu nam pošljite na elektronski naslov: zaposlitev@kimtec.si

Prošnje

Preverite ali ste prav vi oseba s kompetencami, ki ji iščemo v našem podjetju:

 

Misija in vizija

Naša misija

Z optimizacijo procesov v distribucijski verigi nudimo našim partnerjem maksimalno podporo in s tem konkurenčno prednost na trgu.

Naša vizija

M SAN Grupa – vodilni v distribuciji na vsakem trgu regije in po vseh merilih sodobnega poslovanja.

Skupaj do cilja